ARKITEKT Landskrona

Hans Boman Arkitekt SAR/MSA

DET ÄR MYCKET SOM HÄNDER…

Det var länge sedan jag uppdaterade min hemsida…

Mycket har hänt sedan sist, en pandemi som för en tid lamslog hela världen, ett meningslöst krig pågår i Ukraina, folk lider, människors liv slås i spillror och stora värden förstörs för att hänsynslösa ledare med megalomani tror att man kan kriga sig till makt och aktning. Så fel de har!

Idén om globalisering har fått sig en törn och världens ekonomier verkar inte ha stått på fast grund. Det märks inte minst när inflationen har ökat och räntorna stigit.

Sedan jag uppdaterade min hemsida sist har jag haft en lång rad små och trevliga uppdrag. Några av dem presenteras under rubriken ”Projekt”. Ett par av dem är presenterade mer utförligt.

Nästa Inlägg

© 2024 ARKITEKT Landskrona

Tema av Anders Norén